Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

42 Cros Popular Torredembarra

septiembre 13, 2020 @ 8:30 am - 12:30 pm

€10

REGLAMENT

1. Organització
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Torredembarra organitza el 42 Cros Popular Vila de Torredembarra, el diumenge 13 de setembre de 2020, a partir de les 8,30 h.

2. Modalitat
En aquesta edició i degut a la pandèmia del Coronavirus 19, la cursa es realitzarà contra rellotge. Participaran un màxim de 300 atletes, i es donarà sortida a un atleta cada vint segons.
S’iniciarà la primera sortida a las 8,30 h i la última a les 10,30 h.
Es podrà córrer individualment i per equips de tres atletes.
Les classificacions per equips es determinarà per categoria i la suma del temps fet pels tres atletes, essent l’equip guanyador el que sumi menys temps.

3. Sistema de control
L’ordre de sortida serà per número de dorsal.
Els atletes hauran d’estar cinc minuts abans de l’hora de la seva sortida a la cambra de recepció. Al finalitzar la cursa l’atleta abandonarà les instal·lacions i se li comunicarà el resultat mitjançant SMS.
El control de les proves les realitzaran els Jutges arbitres de la Federació Catalana d’Atletisme.

4. Inscripcions
Les inscripcions es realitzaran a partir del 10 d’agost fins al 10 de setembre a través de la pàgina https://www.lasttiming.es/events,
( o la pàgina que es determini en el seu moment)
No es podran realitzar inscripcions el mateix dia 13 de setembre.

En el full d’inscripció s’haurà de fer constar les següents dades:
– DNI
– Nom i cognoms
– Any de naixement
– Telèfon de contacte
– Adreça electrònica

Preu d’inscripció 10 €.

El preu d’inscripció inclou mascareta commemorativa, assegurança, beguda i 2 € aniran íntegrament destinats a Càrites Torredembarra.

5. Lliurament dorsals
Es podran realitzar inscripcions presencials al Pavelló Sant Jordi el dia 12 de setembre, de 9h a 13 h i es lliurarà el dorsal codificat amb les següents dades: número, cognoms, hora de presentació a la cambra de recepció i hora de sortida
Els participants que ja hagin realitzat la inscripció per internet podran retirar el dorsal amb xip electrònic i la mascareta commemorativa el mateix dia 12 de setembre, en horari de 16 a 20 h.

Els que no hagin retirat el xip electrònic ho podran fer el mateix dia de la cursa 1 hora abans de la sortida programada.

6. Categories
Hi haurà nou categories masculines i nou femenines, les quals es relacionen amb any de naixement:
INFANTILS 2007-2008 Sub-14 M i F
CADETS 2005-2006 Sub-16 M i F
JUVENILS 2003-2004 Sub-18 M i F
JUNIORS 2001-2002 Sub-20 M i F
PROMESES 1998-1999-2000 Sub-23 M i F
SÈNIORS 1997 i anterior M i F
MASTERS de 40 a 49 anys M i F
MASTERS de 50 a 59 anys M i F
MASTERS de 60 i més anys M i F

7. Recorregut del circuit (6,300km)
La sortida i arribada serà a les pistes d’atletisme de la zona esportiva municipal i el recorregut serà el següent:
Sortida pistes d’atletisme (zona esportiva municipal), Cr. Rosella, Av. Sant Jordi, Cr. Riera, Mañé i Flaquer, Cr. Muralla, Cr. Munts, Av. Catalunya, Cr. Camp Vell, Cr. Lluis Companys, Cr. Onze Setembre, Av. Montserrat, Cr. Rafel Campalans, Passeig Marítim, Can Bofill, Cr. Joaquim Costa, Pont de Clarà, Ctra. de la Pobla de Montornès, Cr. Torrens Ibern, Cr. Josep Pujol, Cr. Francesc Gual, Cr. Montsià, La Rasa, Cr. Sínia Cabeces, Cr. Comarques Catalanes, Cr. Rosella i pista d’atletisme (zona esportiva municipal).

8. Lliurament de trofeus
Tindrà trofeu el primer individual i equip de cada categoria.
Els trofeus es podran recollir de 11,30 h a 13,00 h, un cop hagi finalitzat la cursa davant el Pavelló Sant Jordi. En cas que no el puguin retirar, aquests es trobaran a disposició del/s guanyador/s a partir del 14 de setembre en horari de 8 h a 13 h i de 16 h a 20 h. En aquest cas hauran de presentar el DNI i dorsal.

9. Avituallament
A tres quilòmetres de la sortida hi haurà un avituallament amb aigua.
Al finalitzar cada cursa s’oferirà una beguda a tots els participants

10. Imatges
Les imatges enregistrades seran utilitzades per l’Ajuntament de Torredembarra i organització amb finalitats informatives o promocionals de les seves activitats i serveis, i podran ser publicades tant a mitjans propis, com la web, xarxes socials, etc.., així com en publicacions o xarxes socials de tercers (mitjans de comunicació).
L’autorització atorgada en el moment de formalitzar la inscripció no comporta contraprestació econòmica i es produeix sense limitació temporal ni geogràfica i mentre es mantingui la utilitat informativa.

11. Resultats i classificacions
Els resultats es faran públics el mateix dia de la prova a la web https://www.lasttiming.es/events, així com rebran la classificació personal al correu indicat en la inscripció.

12. L’organització declina tota responsabilitat dels possibles perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits tant abans, com durant o desprès que tingui lloc.

13. Les reclamacions s’hauran de dirigir al Jutge àrbitre de la prova. Quan finalitzi la prova s’acceptaran reclamacions i, si s’escau es realitzaran les corresponents esmenes.

14. A la cursa no es podrà córrer al costat dels atletes. Els atletes no podran córrer junts, guardant sempre una distància entre ells de 10 metres.

15. Mesures COVID-19
Als efectes de crear grups estables i oferir major garanties de traçabilitats els participants de la prova hauran d’emplenar el full de responsabilitat que s’annexa al Reglament.

Inscripcions

Detalles

Fecha:
septiembre 13, 2020
Hora:
8:30 am - 12:30 pm
Precio:
€10
Web:
http://www.toprun.es/eventos/42-cros-popular-vila-de-torredembarra-2020

Organizadores

Club Atletisme Torredembarra
Ajuntament de Torredembarra

Local

Torredembarra
Zona esportiva municipal
Torredembarra, Tarragona 43830 Spain
+ Google Map