Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

41a Cursa Popular Sant Miquel

septiembre 22, 2019 @ 8:30 am - 1:00 pm

€15

La Cursa Popular de Sant Miquel a Molins de Rei és una prova esportiva organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei que es disputarà el dia 22 de setembre de 2019.

2 Ètica i valors

Article 1. La Cursa Popular de Sant Miquel a Molins de Rei es basa en uns valors i una ètica essencial que comparteixen tots els participants, patrocinadors, voluntaris i Organització.

Article 2. La solidaritat i el respecte dels participants, dels voluntaris, dels patrocinadors i del públic són elements bàsics a la Cursa Popular de Sant Miquel a Molins de Rei.

3 Descripció de les proves

Article 3. La Cursa Popular de Sant Miquel a Molins de Rei és una prova competitiva urbana que transcorre pels carrers de la població.

Article 4. La Cursa Popular de Sant Miquel a Molins de Rei és una prova assequible, amb un recorregut  planer i ràpid.

Article 5. Els corredors competeixen sota la seva responsabilitat. Sobre ells recau la decisió final de prendre la sortida i la realització de la prova o una part. Els participants eximeixen l’Organització de les reclamacions o demandes basades en suposades accions o no accions dels participants o d’altres que actuïn a favor seu, així com les reclamacions o demandes resultants dels danys que poguessin succeir als participants i als seus materials, incloent-ne la pèrdua.

Article 6. Tot el recorregut estarà degudament senyalitzat mitjançant fletxes, cartells o banderoles. L’Organització retirarà totes les marques utilitzades. Qualsevol corredor que s’allunyi voluntàriament del recorregut abalisat no serà en cap cas responsabilitat de l’Organització.

Article 7. La sortida i l’arribada es faran des del passeig del Terraplè a l’altura de la plaça de la Llibertat. Horari de curses: a) recorregut de 10 km, a les 8.30 h, amb 1h i 30’ de tall; b) recorregut de 3,5 km, a les 10.30 h, amb 1 hora de tall; c) recorregut d’1,5 km, a les 11.15 h, també amb 1 hora de tall; d) Cursa Familiar, a les 12 h. Aquests horaris es publicaran al lloc web i es comunicaran amb antelació a tots els participants.

Article 8. Si fos necessari interrompre i suspendre la prova de 10 km en un punt del recorregut, la classificació es determinarà segons l’ordre i el temps d’arribada en l’últim punt de cronometratge realitzat.

Article 9. En cas que les condicions climatològiques o altres condicionants impedeixin el desenvolupament normal de la prova, no es retornaran els diners, però es podrà habilitar un recorregut alternatiu per evitar les zones de risc. Aquest canvi de recorregut es comunicarà amb detall en els punts on es produeixi.

 

Inscripcions

Detalles

Fecha:
septiembre 22, 2019
Hora:
8:30 am - 1:00 pm
Precio:
€15
Web:
https://www.toprun.es/eventos/41-cursa-popular-sant-miquel-2019

Organizador

Ajuntament de Molins de Rei
Ver la web Organizador

Local

Molins de Rei
Molins de Rei, Barcelona 08750 Spain + Google Map